Endorphina julkaisi ensimmäisen tekoälyllä varustetun pelin

Endorphina julkaisi ensimmäisen tekoälyllä varustetun pelin

Tekoäly on ollut tulikuuma puheenaihe koko kevään ajan. Sen luomat mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, joten oli vain ajan kysymys milloin myös pelinvalmistajat valjastavat teknologian käyttöönsä. Ensimmäisenä apajille on ehtinyt Endorphina, joka julkaisi ensimmäisen tekoälyn suunnitteleman pelin.

Endorphina julkaisi uuden Joker Ra -kolikkopelin, joka yhdistelee sekä modernia maailmaa että muinaista historiaa. Pelinvalmistaja vastaa edelleen slotin teknisistä ominaisuuksista, mutta suunnittelussa on käytetty apuna tekoälyä. Kaikki graafiset ominaisuudet, tekstit ja markkinointimateriaali on luotu tekoälyn avulla.

Kyseessä ei ole ainut kerta kun Endorphina on etujoukoissa luomassa jotain täysin uutta. Valmistaja oli etujoukoissa myös kryptovallankumouksessa julkaisemalla ensimmäisen bitcoin-pelin, Satoshi’s Secretin.

Joker Ra: tekoälyn suunnittelema slotti

Endorphina kasvatti massiivista peliportfoliotaan entisestään tekoälyn suunnittelemalla Joker Ra -slotilla. Valmistaja on itse hoitanut pelin toteutuksen ja toiminnan, mutta visuaalisesta ilmeestä vastaa tekoäly.

Peli on tyylillisesti hyvin samanlainen kuin Endorphinan muutkin pelit, joten visio on selkeästi onnistuttu välittämään tekoälylle. Slotti sijoittuu muinaiseen Egyptiin, joten luvassa on pyramideja, skorpioneja, sfinksejä sekä muita ajankohtaan sopivia elementtejä. Rehellisesti sanottu slotti muistuttaa suuresti muita samaan teemaan osuvia kolikkopelejä.

Tekoäly ei siis ole parantanut suuresti kolikkopelin ulkoasua, mutta eipä pelistä myöskään huomaa päällepäin ettei se ole oikein ihmisen suunnittelema. Ja koska kyseessä on ensimmäinen kyseistä teknologiaa hyödyntävä kolikkopeli, eivät kriteerit voi olla turhan kovat.

Mutta tutustutaan seuraavaksi peliin hieman tarkemmin. Joker Ra on on 5x4 kokoinen slotti, jossa on yhteensä 100 erilaista voittolinjaa. Pelin minimipanos on asetettu 1€ ja maksimipanos puolestaan on 80€.

Joker Ra:n arvokkain symboli on koirajumala Anubis, joka jakaa parhaimmillaan 30-kertaisesti panoksen takaisin. Pelissä on lisäksi mukana sekä Wild, joka korvaa kaikki muut symbolit sekä maksava scatter, jonka palauttaa panoksen takaisin jopa 100-kertaisena. Slotissa on lisäksi Endorphinan sloteista tuttu uhkapeli-ominaisuus, jolla voit tuplata minkä tahansa voiton. Joker Ra:n palautusprosentti on 96,07%

Joker Ra on pelattavissa nettikasinoilla 27.4 alkaen.

Endorphinan uusimmat pelit

Harva pelinvalmistaja tykittää uusia pelejä samaan tahtiin kuin Endorhina. Pelifirma julkaisee useita slotteja kuukaudessa ja kehittelee jatkuvasti uusia innovaatioita. Tekoälyn lisäksi Endorphina kehittelee muun muassa Metaverseen sijoittuvia slotteja yhdessä Land Vegasin kanssa, joista kuulemme takuulla lisää tulevaisuudessa.

Viime kuukausien aikana on julkaistu muun muassa seuraavat pelit:

  • Lucky Cleveland Dice
  • Fruletta Dice
  • Cash Streak
  • Hell Hot Dice 40
  • 2023 Hit Slot
  • Riches of Caliph
  • Blue Slot

Löydät kaikki uusimmat peliarvostelut Rahapelit netissä -sivuston ”arvostelut” -osiosta. Otamme arvosteluun myös Endorphinan slotteja.