Win Exchange: vaihda voitot ilmaiskierroksiin

Win Exchange: vaihda voitot ilmaiskierroksiin

Big Time Gaming on tunnettu innovatiivisista keksinnöistään kolikkopelien saralla. Uusimpana trendinä pelistudio esittelee Win Exchange -pelit, joissa voit vaihtaa voitot suoraan ilmaiskierroksiin.

Harva pelinvalmistaja keskittyy niin vahvasti täysin uudenlaisten konseptien kehittelemiseen, kuin Big Time Gaming. Studiolla on lukuisia erilaisia patentoituja toimintoja, joista tunnetuin on ehdottomasti Megaways-tekniikka. Kyseiset pelit nousivat nopeasti niin suureen suosioon, että niitä alettiin lisensoida myös muille valmistajille.

Muita mainitsemisen arvioisia pelimekaniikkoja ovat muun muassa MegaClusters sekä MegaPays - mutta tänään emme keskustele niistä vaan tuoreesta Win Exchange -toiminnosta, joka mahdollistaa voittojen vaihtamisen ilmaiskierroksiin.

Win Exchange - mistä on kyse?

Win Exchange -peleillä ei vielä ole suomenkielistä termiä ja sellaista tuskin tullaan näkemäänkään. Esimerkiksi Megaways on jäänyt elämään pelkästään englanniksi ja uskomme, että näin käy myös Win Exhange -slottien kanssa. Suora käännös olisi kuitenkin ”voittojen vaihtaminen”, joka kuvaa kolikkopelejä varsin hyvin.

Ne pelit, joissa on mukana Win Exchange -toiminto, mahdollistavat tietyn suuruisten voittojen vaihtamisen suoraan ilmaiskierroksiin. Pienemmissä voitoissa pelaajan tulee ottaa riski ja katsoa onnistuuko voitto, mutta suuremmissa voitoissa vaihto tapahtuu automaattisesti.

Otetaan esimerkki. Big Time Gamingin uusi Big Bad Bison on Win Exhange -peli. Kun onnistut nappaamaan 20-50-kertaisen voiton panokseen suhteutettuna, voit ottaa riskin ja yrittää vaihtaa voitot ilmaiskierroksiin. Onnistumisen todennäköisyys näkyy onnenpyörässä vihreänä.

Jos taas voitto on yli 50-kertainen panokseen suhteutettuna, voit suoraan vaihtaa voiton ilmaiskierroksiin. Kun tarpeeksi suuri voitto ilmestyy, peli automaattisesti kysyy haluatko suorittaa vaihdon. Konsepti on siis varsin yksinkertainen.

Win Exchange toiminto

Kannattaako Win Exchange hyödyntää?

Kysymykseen ei ole suoraviivaista vastausta, sillä pelien lopputulemaa on mahdotonta ennustaa. Käydään kuitenkin läpi millaista etua tai haittaa tämän lisäominaisuuden käyttämisestä voi olla.

Leikitään, että olet voittanut 1€ panoksella 25€ ja saavuttanut näin vaaditun voittokertoimen toiminnon aktivoimiseen. Näet onnenpyörästä kuinka todennäköistä kierrosten aktivointi on. Pyöräytyksen jälkeen yksi seuraavista tapahtuu: saat joko 12 ilmaiskierrosta tai häviät voiton.

Ilmaiskierros-pelien aikana jaetaan aina suurimmat voitot ja tämän vuoksi pelaajat jahtaavatkin juuri erilaisia bonuspelejä. Jos siis nautit riskistä ja jahtaat entistä suurempia voittoja, voi Win Exchange olla kannattava. Jos taas haluat pelata pienemmällä riskillä, kannattaa sinun lunastaa voitot.

Win Exchange riski kannattaa ottaa mahdollisimman pienellä voitolla. Jos esimerkiksi jäät juuri 50€ rajalla, on ehkä fiksumpaa nostaa voitot tilille ja jatkaa pelaamista ylimääräisillä varoilla. Jos taas onnistut nappaamaan esimerkiksi 55-kertaiset voitot, suosittelemme vaihtamaan ne suoraan kierroksiin.

Huom! Jos kohdalle osuu esimerkiksi massiivinen 500-kertainen voitto, kannattaa miettiä todella tarkkaan haluaako sitä uhrata 12 ilmaiskierroksen vuoksi.

Missä peleissä on Win Exchange?

Tällä hetkellä Big Time Gaming on lisännyt uutuustoiminnon yhteensä 12 eri peliin. Joukossa on sekä tavallisia että Megaways-pelejä lukuisilla eri teemoilla, joten jokainen löytää takuulla testiin mieluisan pelin. Katso alla olevasta listasta kaikki Win Exchange -pelit:

 • Big Bad Bison
 • Over the Moon
 • The Race Megaways
 • Gifts of Fortune
 • Rasputin Megaways
 • Outlaw
 • Castle of Terror
 • Max Megaways
 • Wild Portals Megaways
 • Golden Catch
 • Apollo Pays
 • Gold Megaways