Banana Town Dream Drop

Banana Town Dream Drop

Banana Town Dream Drop on Relax Gamingin uusin jackpot-peli, jossa tuttu apina-mafia seikkailee ja jahtaa entistä suurempia voittoja. Progressiivinen jackpot-pelit voi jakaa jopa 10 miljoonan euron voitot!

Relax Gamingin Dream Drop -pelit ovat ehdottomasti kaivattu lisäys jättipotti-pelien maailmaan, joka on viime vuosina maannut suuresti Microgamingin harteilla. Dream Drop-slotteja on julkaistu jo reippaasti päälle 10 kappaletta ja uusimpana tulokkaana on erittäin viihtyisä Banana Town Dream Drop.

Peli on rakennettu muistuttamaan 90-luvulta tuttuja videopelejä - mieleen tulee jopa Game Boyn kulta-ajat. Kaikki musiikeista äänitehosteisiin tukee tätä maailmaa ja nostalginen tunnelma saa hymyn huulille.

Miten Banana Town Dream Drop toimii?

Banana Town Dream Drop peruspeli

Banana Town Dream Drop on cluster-tekniikalla toimiva peli. Eli sen sijaan, että jahtaisit voittolinjoja, tulee sinun kerätä vähintään 8 symbolia yhdistäviä rykelmiä. Keloilla pyörii monia eri apinoita, joista suurimmat voitot jakaa sikari suussa virnistelevä mafia-pomo. Vähemmän arvokkaiden symbolien joukossa taas ovat eri väriset banaanit.

Slotti toimii niin sanotulla avalanche-tyylillä (suomeksi lumivyöry). Voittavan kierroksen jälkeen kaikki voittorykelmässä olleet symbolit katoavat ja tyhjät kohdat täytetään uusilla symboleilla.

Kaikki symbolit kantavat mukanaan voittokertoimia, jotka voivat aktivoitua satunnaisesti kierroksen alussa. Pienin multiplier on 1x ja suurin taas peräti 64x. Peruspelissä kerätyt voittokertoimet pysyvät mukana myös ilmaiskierrosten aikana.

Ja nyt kun mainitsimme ilmaiskierrokset, paneudutaan niihin hieman tarkemmin. Kun saat kolme bonus-symbolia, palkitsee peli sinut kahdeksalla ilmaiskierroksella. Jokainen lisäsymboli taas tuo tullessaan yhden lisäkierroksen.

Banana Town Dream Dropin ehdottomasti mielenkiintoisin toiminto on tietenkin Dream Drop -jackpot, josta kerromme lisää alempana.

Pelin tekniset tiedot ja palautusprosentti

Banana Town Dream Drop on 6x5 kokoisessa pelitaulukossa toimiva peli, joka palkitsee pelaajia 8+, 10+ ja12+ kokoisista rykelmistä. Pelin minimipanos on asetettu 0,20€ ja maksimipanos taas nousee 100€ asti.

Pelin palautusprosentti riippuu siitä valitsetko Dream Drop version vai ei. Dream Drop-pelin RTP on 94%, mikä on oikein kohtuullinen jackpot-pelille. Peruspelin palautusprosentti taas nousee 96,12% asti.

Banana Town Dream Drop on erittäin korkean volatiliteetin kolikkopeli. Jälleen kerran tämä on varsin normaalia jättipottipelille. Jackpot-voittojen ulkopuolella pelin maksimivoitto on peräti 10 000x panokseen suhteutettuna eri varsin suuri.

Dream Drop Jackpot

Kuten kaikissa Dream Drop -sarjan peleissä, myös Banana Town Dream Dropissa on yhteensä viisi eri jättipottia: rapid, midi, maxi, major sekä mega. Suurin jackpot voi nousta jopa 10 000 000€ saakka, jonka jälkeen sen on pakko poksahtaa. Jackpottien rajat ovat seuraavat:

  • Mega: lähtee aina 500 000€ ja poksahtaa viimeistään 10 miljoonan euron kohdalla.
  • Major: alkaa 25 000€ potista ja must win -taso on 50 000€.
  • Maxi: lähtee 100€ potista.
  • Midi: alkuarvo on 5€.
  • Rapid: käynnistyy 1€ potilla.

Kyseessä ei siis ole mikään pieni jackpot-peli vaan slotti, jolla on mahdollisuus jakaa useiden miljoonien eurojen jättipotteja.

Banana Town Dream Drop loppulinen arvio

Banana Town Dream Drop on erittäin pätevä kolikkopeli, joka vetoaa takuulla ainakin retrohenkisiin pelaajiin. Jos siis kaipaat kaiholla vanhoja kunnon arcade-pelejä, tulet takuulla nauttimaan Banana Town Dream Dropin tunnelmasta.

Slotti onnistuu yhdistelemään sekä suuria jackpot-voittoja että toimivaa peruspeliä - mikä ei aina ole yksinkertainen tehtävä. Eli vaikka kohdalle ei osuisikaan miljoonien eurojen päävoitto, riittää peruspeli pitämään mielenkiinnon ylhäällä. Varsinkin kun maksimivoitto on asetettu 10 000x suuruiseksi.

Scatter Pays -toiminto (tunnetaan myös avalancena) sopii peliin varsin hyvin ja kasvattaa voittoja mukavasti. Myös usein annettavat voittokertoimet saavat meiltä kiitosta. Kaiken kaikkiaan Relax Gaming on onnistunut julkaisemaan varsin toimivan slotin ja rynnistänyt jackpot-markkinoille todellisella pamauksella.