Bounty Smash

Bounty Smash

Onko sinusta lännen nopeimmaksi pyssysankariksi? Laita taidot testiin Bounty Smash -pelissä, jossa voitot jaetaan ampumalla etsintäkuulutuksia. Luvassa on jopa 500-kertaiset voitot yhdellä laukauksella!

Bounty Smash kuuluu Octoplayn alla toimivan Smash Games -valmistajan valikoimaan. Tutustuimme Smash-pelit artikkelissa tarkemmin näiden pelien mekaniikkaan. Nyt on kuitenkin aika uhrata kaikki huomio Bounty Smash -peliin ja sen toimintoihin.

Miten Bounty Smash toimii?

Bounty Smashin perusmekaniikka eroaa huomattavasti perinteisistä 5x3 kelaisista sloteista. Voittolinjojen sijaan pelitaulukkoon on lisätty erillisiä sektoreita, joihin osumalla keräät niissä olevia voittoja. Boynty Smash -pelissä sektoreita on yhteensä 15 kappaletta, joissa jokaisessa on 0,20x-25x suuruinen voittokerroin.

Kun pelikierros käynnistyy, osalle sektoreista ilmestyy etsintäkuulutus. Ammut pelin etulaidalla olevasta revolverista yhden kierroksen ja jos se osuu mihin tahansa etsintäkuulutukseen, lisätään siinä oleva summa pelitilille. Jos taas luoti osuu tyhjään tauluun, on kierros hävitty.

Sektoreissa olevat summat vaihtelevat jatkuvasti eli samassa kohdassa ei suinkaan ole aina saman suuruinen voitto. Kun pelaat piemmällä panoksella, ilmoitetaan voittojen suuruus suoraan, kun taas suuremmilla panoksilla pelatessa voitot ilmoitetaan kertoimina.

Bounty Smash bonuspeli

Kaksi uniikkia bonustoimintoa

Bounty Smash -pelistä löytyy kaksi erittäin viihdyttävää ja uniikkia bonustoimintoa, jotka tekevät pelaamisesta entistä jännittävämpää.

Ensimmäinen erikoistoiminto kulkee nimellä Frenzy. Jos luoti osuu keskellä olevaan seriffin-merkkiin, voitat kaikki etsintäkuulutuksissa sillä kierroksella olevat summat. Parhaimmillaan luvassa on siis moninkertaiset voitot yhdellä pyöräytyksellä.

Toinen bonuspeli, Renegade, on varsin yksinkertainen. Jos keskimmäiselle sektorille ilmestyy ”Max Win” symboli ja ammut siihen, saat heti 500-kertaisen voiton panokseen suhteutettuna. Symboli voi ilmestyä milloin tahansa pelin aikana.

Pelin tekniset tiedot ja palautusprosentti

Bounty Smashin minimipanos on 0,10€ ja maksimipanos peräti 500€. Näin ollen slotti sopii siis sekä pikkupanoksilla rullaaville että highrollereille. Pelin maksimivoitto on 500x panokseen suhteutettuna eli maksimipanoksella 12 500€.

Pelin palautusprosentti on 95,75% eli suhteellisen hyvä ja varsin samanlainen muihin smash-peleihin nähden.

Bounty Smash on matalan volatiliteetin slotti. Tämä tarkoittaa siis sitä, että voittoja jaetaan suhteellisen usein, mutta todella suuret potit lähtevät jakoon harvemmin.

Bounty Smash lopullinen arvio

Bounty Smash on monin tavoin erittäin onnistunut peli. Se esittelee jotain täysin uutta ja tuo vaihtelua usein niin samankaltaisiin kolikkopeleihin. Visuaalisesti peli on todella vaikuttava ja teemaa on onnistuttu toteuttamaan joka käänteessä.

Slotin ehdottomia kulmakiviä ovat sektoreissa jaettavat voitot, iso vaihtelu minimi- ja maksimipanoksen välillä, hauskat erikoistoiminnot sekä usein jaettavat voitot.

Kritiikkiä taas annamme palautusprosentista, joka voisi olla hieman parempi. Lisäksi Bounty Smashiin olisi voitu lisätä myös muista sisarpeleistä tutut Free Smash -kierrokset.