Chicken Quest Live

Chicken Quest Live

Chicken Quest on täysin uniikki livepeli, jossa yhdistellään lotosta tuttuja elementtejä, livepelien jännitystä ja kolikkopelien bonustoimintoja. Nyt onkin aika selvittää kumpi tuli ensin: muna vai kana?

Quick Gaming on lähtenyt mullistamaan käsityksemme livepeleistä. Pelivalmistaja on ottanut kaikissa peleissään inspiraatiota lotosta, mutta kehittänyt konseptia huomattavasti viihdyttävämpään suuntaan. Lopputuloksena on syntynyt täysin uudenlaisia livepöytiä, jotka eivät takuulla jätä ketään kylmäksi.

Pelistudion portfolioon kuuluu 20 peliä ja uusia kehitellään jatkuvasti. Meidän mielenkiintomme herätti kuitenkin välittömästi erittäin viihdyttävä Chicken Quest, joten lähdetään tutustumaan siihen tarkemmin.

Chicken Quest Live pelitaulukko

Miten Chicken Quest toimii?

Unohda kaikki mitä tiedät livepeleistä, sillä Chicken Quest seuraa täysin omaa polkuaan! Pelin tarkoituksena on ennustaa, millaista reittiä kana etenee kohti kuudetta ja lopullista pistettä. Kierroksen alkaessa sinun tulee vain arvata, minkä väriselle laatalle kana päättyy kierroksen lopussa.

Pelissä 6x6 suuruinen pelitaulukko ja yhteensä 48 palloa jaettuna kuudelle eri värille (8 palloa per väri). Kierroksen aikana palloja nostetaan yhteensä kuusi kappaletta ja kana liikkuu niiden mukaan taulukossa.

Kun kana liikkuu kohti lopullista pistettä, se kohtaa sekä tyhjiä ruutuja, voittokertoimia että bonuspelin triggeröiviä kananmunia. Jos haluat mahdollisuuden kasvattaa voittoja bonuspelissä, muista betsata myös tätä ominaisuutta! Klikkaa vain alareunassa olevasta valintapaneelista myös muna, jossa lukee bonus.

Jännittävä ”Muna vai Kana” -bonuspeli

Jos lottokoneesta nousseiden pallojen viitoittamalla reitillä tulee vastaan vähintään kolme kananmunaa, käynnistyy bonuspeli. Ennen kuin peli käynnistyy, sinun tulee valita pelaatko munana ”Invincible Egg” vai kanana ”Double-up Chicken.”

Pelin aikana joko kana tai muna joutuu ketun jahtaamaksi, joka lopulta päättää pelin jommalle kummalle. Jos valitset oikein, pääset turvallisesti maaliviivan yli. Jos taas valitset väärin, päädyt lounaaksi ja häviät pelin.

Invincible Egg voi kerätä matkan varrella suojan, joka suojelee sitä ketulta. Jos kettu kuitenkin saa munan kiinni ennen suojan aktivoitumista, peli päättyy.

Double-Up Chicken taas tuplaa kaikki vastaan tulevat voittokertoimet ja nostaa näin ollen voitot erittäin mukaviin lukemiin. Sinun tuleekin siis päättää haluatko ottaa turvallisemman vai rahakkaamman vaihtoehdon.

Mitä pidemmälle peli jatkuu, sitä suurempia voittoja munalle ja kanalle tulee vastaan.

Pelin tekniset tiedot ja palautusprosentti

Chicken Quest -pelissä panostasot vaihtelevat 0,50€ ja 400€ välillä. Eri värisistä ruuduista on mahdollista voittaa panos takaisin jopa 50-kertaisesti, kun taas bonuspelissä potti voi nousta jopa 1000x suuruiseksi panokseen nähden.

Pelin palautusprosentti ja volatiliteetti ovat peruspelin aikana 95,93% ja matala. Bonuspelissä volatiliteetti taas nousee korkeaksi ja RTP muuttuu 95,19% suuruiseksi. Lukemat ovat varsin hyvät lotto-tyyliseen livepeliin.

Chicken Quest lopullinen arvio

Chicken Quest on rehellisesti sanottuna hauska peli. Se sai meidän hymyilemään, se onnistui yllättämään ja mukana on juuri sopivasti naurettavia elementtejä ja sanaleikkejä. Quick Gaming on onnistunut luomaan jotain täysin uutta - mikä on vuonna 2024 erittäin harvinaista.

Visuaalisesti peli on erittäin hauska. Siinä tapahtuu paljon: lottokone rullaa, kana etenee pelitaulukossa ja erikoistoimintoja on asetettu tarpeeksi. Vaikka pelissä on vain yksi bonuspeli, on selvää, että siihen on panostettu suuresti. Bonuspelin alkaessa maisema ja pelityyli muuttuvat täysin ja mukaan otetaan crash-peleistä tuttu ”voitto tai romahdus” -tekniikka.

Chicken Quest on ottanut onnistuneesti elementtejä monista peleistä, heittänyt ne tehosekottimeen ja tarjoillut täysin uniikin tuotteen. Kyseessä on ehdottomasti pääsiäisen hittipeli!