Funky Time

Funky Time

Evolution Gaming on luonut vuosien varrella lukuisia huipputason livepelejä, mutta toukokuussa julkaistu Funky Time on ehdottomasti pelistudion kunnianhimoisin tuotos. Jättimäinen onnenpyörä, peräti neljä eri bonuspeliä ja letkeä teema tekevät siitä yhden vuoden 2023 parhaista livepeleistä.

Funky Time on rakennettu samalla konseptilla toimivan Crazy Time -pelin menestyksen päälle. Keskiössä on massiivinen onnenpyörä, jossa löytyy 17 erilaista osiota, joista peräti neljä on erilaisia bonuspelejä. Pelin teemana on rento 70-luku ja tämä näkyy niin pelin suunnittelussa, livejakajien asuissa, musiikissa kuin bonuspelien nimissä.

Kyseessä on yksi suurimmista ja vaikuttavimmista livepeleistä joita olemme koskaan arvostelleet. Jos siis pidät Crazy Timen hullusta tunnelmasta, tulet takuulla rakastamaan tätä diskohittiä. Kurkataan seuraavaksi alta, millaisesta livepelistä on oikein kyse!

Funky Time peliohjeet

Miten Funky Time toimii?

Funky Time peli pitää sisällään lukuisia erikoistoimintoja, mutta itse pelaaminen on erittäin yksinkertaista. Kierros alkaa niin, että pelaaja päättää mille 17 eri kohteesta hän haluaa asettaa vedon. Yhden kierroksen aikana on mahdollista panostaa myös useampaan kohteeseen.

Onnenpyörä koostuu yhteensä 64 eri osiosta. Kaikista todennäköisin kohde on numero 1, jota löytyy yhteensä 28 kappaletta. Valittavien kohteiden joukossa on myös 24 erilaista kirjainta, jotka muodostavat sanat ”Play Funky Time”. Voit asettaa panoksen joko yhdelle kirjaimelle tai halutessasi vaikka koko sanalle.

Loput keloilta löytyvät kohteet ovat bonuspelejä. Yleisin näistä peleistä on BAR, jolle on varattu peräti kuusi kohdetta. Kaikista harvinaisin kohde on VIP Bonus, joka esiintyy onnenpyörässä vain kerran.

Eli lyhyesti sanottuna: valitse panos, aseta vedot haluamiisi kohteisiin yksinkertaisessa pelitaulukossa ja katso miten kierros päättyy!

Letkeät erikoistoiminnot takaavat viihtyvyyden

Pelin ehdotonta suolaa ovat tietenkin bonuspelit, joita on otettu mukaan peräti neljä kappaletta. Bonuspeliin voivat osallistua kaikki ne pelaajat, jotka ovat asettaneet panoksen kyseiselle kohteelle.

Bar -bonuspeli vie sinut mukanaan hauskan robotin ylläpitämään baariin. Valitse tiskillä olevan kolmen juoman väliltä se, jonka uskot sisältävän korkeimman voittokertoimen. Alta paljastuva kerroin lisätään kierroksen aikana kerättyihin voittoihin.

Stayin’ Alive bonus hyödyntää Evolution Gamingin aiemmissa peleissä nähtävää bingo-tyylistä ominaisuutta. Kierroksen alussa sinun tulee valita joko pinkki, oranssi tai vihreä pallo. Koneesta aletaan nostamaan palloja ja aina kun sinun valitsemasi pallo nousee, lisätään voittoihin lisää kertoimia. Kun pallosta nousee neljäs musta pallo, peli päättyy ja se joukkue jonka värisiä palloja on nostettu eniten, saa pitää voitot. Kertoimet voivat parhaimmillaan nousta jopa 10 000x asti.

Disco-bonus siirtää pelin tanssilattialle, josta löytyy sekä suoria voittoja että kertoimia. DJ-kopissa oleva juontaja pyörittää pientä pyörää, joka määrättää mihin suuntaan keskellä tanssilattiaa oleva Herra Funky liikkuu. Kaikki hahmon keräävät voitot lisätään pottiin ja kun Mr Funky tippuu ulos lattialta, peli päättyy.

VIP Disco on kaikista bonuspeleistä harvinaisin. Sen perusmekaniikka on samanlainen kuin Disco-bonuksessa, mutta tanssilattia on suurempi.

Funky Time Disco Bonus

Pelin tekniset tiedot ja palautusprosentti

Funky Time -pelin panostasot vaihtelevat 0,10€ minimipanoksesta aina 500€ maksimipanokseen saakka. Panos tulee asettaa ennen kuin kierros alkaa eikä sitä ole mahdollista muuttaa kun peli on käynnistynyt.

Pelin maksimivoitto on peräti 10 000x panokseen suhteutettuna, mikä tarkoittaa maksimipanoksella peräti 500 000€. Slotin palautusprosentti on asetettu 95,99%, mikä on suhteellisen hyvä livepelille.

Kuten aikaisemmin mainitsimme, keloilla on yhteensä 64 osiota, joista 52 on joko kirjaimia tai numero 1 ja loput puolestaan erilaisia bonuspelejä.

Funky Time lopullinen arvio

On täysin mahdotonta kiistää Funky Time -pelin viihdearvoa. Aina kun kuvittelemme, että livepelien saralla ei ole enää mahdollista tehdä mitään uutta, laukkaa Evolution Gaming paikalle todistamaan meidän vääräksi. Innovatiiviset bonuspelit ovat ehdottomasti tämän pelin suola - ja varsinkin Stayin’ Alive ja Disco sopivat teemaan kuin nenä päähän.

Pelin sisälle on rakennettu järisyttävä määrä toimintaa mikä takaa se, että aika ei todellakaan käy pitkäksi. Vaikka todennäköisyydet ovatkin peruskohteiden puolella, aktivoituu varsinkin BAR-bonus suhteellisen helposti.

Funky Timen teema on hauska! Letkeä 70-luvun diskotunnelma sopii kuin nenä päähän livepeleihin ja olemme iloisia, että Evolution Gaming on päättänyt rakentaa teeman juuri tämän idean päälle.

Funky Time julkaistiin 10.5.2023 ja se on pelattavissa kaikilla Evolution Gaming -nettikasinoilla.