Fury of Hide Megaways

Fury of Hide Megaways

Fury of Hide Megaways aloittaa uuden mielenkiintoisen pelikokonaisuuden, joka keskittyy tunnettuihin mysteereihin ja kauhuhahmoihin. Curious Cases -sarjan ensimmäinen peli nostaa esiin Mr Hyden karmivaa tarinaa - ja jakaa samalla maukkaita voittoja.

Fury of Hide Megaways on Jellyn tuorein slotti. Pelinvalmistaja kuuluu Yggdrasilin YG Masters-ohjelmaan, joten taustalla on myös Yggdrasilin osaamista. Kolikkopeli on toteutukseltaan aivan loistava ja siitä huokuu taustatyöhön käytetty aika.

Slotissa hyödynnetään Megaways-tekniikkaa, joka takaa monipuolisen ja dynaamisen pelikokemuksen. Fury of Hide Megaways tarjoaa parhaimmillaan 117 649 voittolinjaa ja peräti 200 000€ maksimivoiton.

Miten Fury of Hide Megaways toimii?

Fury of Hide Megaways eroaa hieman perinteisistä kolikkopeleistä. Megaways-moottorin ansiosta kelat elävät kierrosten mukaan ja yhdellä kelalla voi olla aina 2-7 symbolia. Voittoon vaaditaan kolmen identtisen symbolin yhdistämistä ja voitot maksetaan aina vasemmalta oikealle.

Cascading (suomeksi vesiputous) symbolit takaavat sen, että voittavan kombinaation jälkeen, kaikki mukana olleet symbolit poistetaan ja tilalle järjestellään uudet symbolit. Tätä jatkuu siihen asti, kunnes voittavia kierroksia ei enää synny.

Pelin arvokkaimmat symbolit ovat tietenkin Jekyll ja Hyde sekä erilaiset laboratoriosta löytyvät esineet. Vähemmän arvokkaita symboleita puolestaan ovat 9, 10, J, Q, K, ja A symbolit. Symbolien joukosta löytyvät myös scatter ja wild-symbolit.

Fury of Hide Megaways-pelissä on useampi erikoistoiminto. Ensimmäisenä mainittakoon Hyde Super Spin, joka aktivoituu kun keloille ilmestyvät kirjaimet H, Y, D ja E. Hyper Spin -kierroksen aikana joko alemman tason symbolit poistetaan kokonaan, voittokerrointa nostetaan 2x tai 3x suuruiseksi tai Megaways-linjojen määrää nostetaan.

Lisäksi luvassa on ilmaiskierroksia, joita saat kun vähintään 4 scatteria ilmestyy keloille. Spinnien aikana voittokertoimet kasvavat aina voittavan kombinaation jälkeen ja HYDE Super Spin on käytössä.

Fury of Hyde Megaways boost

Pelin tekniset tiedot ja palautusprosentti

Koska kyseessä on Megaways-slotti, on pelissä mahdollista päästä jopa 117 649 eri voittolinjaan. Jokaisella rivillä voi parhaimmillaan olla jopa 7 symbolia eli 7x7x7x7x7x7 = 117 649. Megaways-moottori onkin yksi viime vuosien parhaista keksinnöistä, sillä luvassa on seitsenkertaisesti jännitystä.

Pelin palautusprosentti on tasan 96%. Fury of Hide Megaways on erittäin korkean varianssin peli - mikä ei suinkaan ole tavatonta Megaways-peleille. Slottiin tulee siis lähteä niin sanotulla go big or go home -asenteella.

Fury of Hide Megawaysin minimipanos on asetettu 0,20€ ja maksimipanos taas on 20€. Pelin maksimivoitto on asetettu 200 000€, mikä on varsin oivallinen summa.

Fury of Hide Megaways lopullinen arvio

Jos kaikki Curious Cases -sarjan pelit tulevat olemaan näin hyviä niin emme malta päästä testaamaan niitä. Visuaalisesti Fury of Hide Megaways on erittäin tyylikäs ja suunnittelussa näkyy ehdottomasti Yggdrasilin osaaminen. Peli sopii ehdottomasti aikuiseen makuun - ja vaikka kauhuelementeillä ei missään nimessä ole mässäilty, on niitä silti runsaasti.

Kyseessä on yksi Jellyn ensimmäisistä Megaways-peleistä. Jos laatu on tätä tasoa, on ihme ettei valmistaja ole aikaisemmin ottanut moottoria käyttöönsä. Fury of Hide Megawaysista on vaikea löytää kritiikkiä, sillä tarjolla on runsaasti erikoistoimintoja ja maksimivoitto sekä volatiliteetti ovat kohdillaan.

Jos jostain pitää nillittää niin palautusprosentti voisi olla hintsun parempi. Mutta 96% on kuitenkin sen verran kunnioitettava lukema, että kovin kovaa rantua ei voi antaa.

HUOM! Sarjaan ilmestyy ensi talvena toinen peli, kun Curious Cases of the Invisible Man Megaways julkaistaan lokakuussa.