Hugo Legacy

Hugo Legacy

Supersuosittu Hugo-sarja saa jälleen jatkoa! Tutut hahmot palaavat keloille Hugo Legacy -nimeä kantavassa slotissa, jossa ensimmäistä kertaa voittolinjat vaihtuvat cluster pays -tekniikkaan.

Play’n GO on vuosien varrella julkaissut useammankin pelisarjan, mutta tuttuun sarjakuvatyyliseen hahmoon perustuva Hugo on kiistatta yksi suosituimmista. Vuosien varrella saaga on kasvanut jo kuuden pelin mittaiseksi: Hugo, Hugo 2, Hugo Goal, Hugo’s Adventure, Hugo Carts - ja uusimpana Hugo Legacy.

Näin monta kolikkopeliä sisältävä sarja voisi helposti käydä tylsäksi, mutta Play’n GO onnistuu aina tuomaan slotteihin jotain uutta. Lähdetään seuraavaksi katsomaan, mitä voimme Hugo Legacylta odottaa!

Miten Hugo Legacy toimii?

Hugo Legacy -pelissä keloilla seikkailevat kaikki aikaisemmista peleistä tutut hahmot: Hugo, Scylla, Don Croco, Fernando sekä Jean Paul, jotka kaikki tuovat oman mausteensa erityisesti ilmaiskierroksiin.

Kuten aikaisemmin mainitsimme, Hugo Legacyssa voittoja maksetaan erilaisten rykelmien perusteella - ei aikaisemmista peleistä tuttujen voittolinjojen. Voitto maksetaan kun onnistut keräämään vähintään viisi samaa symbolia yhteen rykelmään. Voittavan rykelmän jälkeen kaikki kombinaatioon kuuluvat symbolit poistetaan ja uusia tippuu tilalle. Tämä jatkuu siihen saakka kunnes voittavia yhdistelmiä ei enää synny.

Jokainen voittava symboli lasketaan mukaan puhelinmittariin. Jos onnistut keräämään vähintään 15 latausta mittariin, yksi seuraavista hahmo-toiminnoista aktivoituu:

  • Hugo: keloille lisätään 5-8 wild-symbolia
  • Don Croco: 2-5 symbolia muutetaan toisiksi symboleiksi
  • Fernando: yksi symboliryhmä muutetaan wildiksi
  • Scylla: suojelee 1-2 symbolia sekä wildeja ja räjäyttää kaikki muut
  • Jean Paul: valitsee symbolin ja rakentaa sen ympärille voittavan rykelmän

Hugo Legacyn pelitaulukko

Suurimmat voitot jaetaan ilmaiskierroksilla

Hugo Legacyn kirsikka kakun päällä ovat ehdottomasti ilmaiskierros, joka aktivoituu aina kun puhelinmittariin tulee vähintään 35 latausta. Mitä enemmän latauksia on, sitä vahvempi ilmaiskierros on tarjolla.

  • 35 latausta: onnenpyörä valitsee kaksi eri hahmoa kierrosten ajaksi
  • 40 latausta: saat kolmen eri hahmon toiminnot kierrokselle
  • 45 latausta: kierrokselle aktivoidaan neljä hahmoa ja viisi eri wildia.
  • 50 latausta: kaikki hahmot aktivoidaan ja keloille lisätään 30 wild-symbolia

Pelaajat voivat myös uhkapelata kierroksen kanssa ja yrittää saavuttaa korkeamman tason palkintoja - mutta epäonnistuessa vain yksi hahmo aktivoituu. Joten mieti tarkkaan, missä tilanteessa tätä vaihtoehtoa kannattaa hyödyntää.

Pelin tekniset tiedot ja palautusprosentti

Hugo Legacyn pelitaulukko on suuruudeltaan 7x7 eli keloilla on aina kerrallaan 49 symbolia. Arvokkaimmat symbolit ovat viisi hahmoa eli Hugo, Scylla, Don Croco, Fernando ja Jean Paul ja vähemmän maksavia symboleita puolestaan erilaiset esineet, kuten dynamiitti, avain, kaivoskärry ja kultaharkko.

Pelin minimipanos on asetettu 0,10€ ja maksimipanos taas on 100€. Pelin palautusprosentti in on 96,2% eli linjassa aikaisempien Hugo-pelien kanssa. Hugo Legancy on keskitason volatiliteetilla varustettu.

Pienistä rykelmistä maksetaan parhjaimmillaan 2,5-kertaisesti panos takaisin, mutta suurista clustereista voit saada jopa 1000x suuruiset palautukset. Hugo Lecagyn maksimivoitto on asetettu 3000-kertaiseksi panokseen nähden.

Hugo Legacyn lopullinen arvio

Kuten kaikki sarjan edeltävät pelit, myös Hugo Legacy on erittäin hauska ja viihdyttävä slotti. Siihen on saatu tuulahdus uutta cluster pays -tekniikan myötä ja erilaiset hahmoihin perustuvat toiminnot ovat erittäin hyvät. Olimme hieman yllättyneitä siitä, että ilmaiskierroksia annetaan kerrallaan vain yksi - mutta niiden aktivointi ei oli kovin vaikeaa.

Onko kyseessä paras peli jonka olemme arvostelleet? Ei. Tekeekö slotti takuulla vaikutuksen kaikkiin Hugo-faneihin? Kyllä. Jos etsit monimutkaista ja moniulottaista kolikkopeliä, ei tämä peli välttämättä ole oikea vaihtoehto. Jos kuitenkin haussa on hauska ja hyväntuulinen slotti, on Hugo Legacy loistava vaihtoehto.