Immortal Romance II

Immortal Romance II

Yli kymmenen vuoden odotus on viimein päättynyt, sillä Immortal Romance 2 on vihdoin täällä - ja entistä paremmilla ominaisuuksilla varustettuna. Vai neljä erilaista ilmaiskierrospeliä ja sisäänrakennetut jackpot-voitot kuulostavat?

Immortal Romance oli alunperin Microgamingin vuonna 2011 julkaisema peli, mutta firman myydessä peliporftolionsa eteenpäin, on useampi valmistaja tarttunut supersuosioon nouseeseen teemaan. Switch Studios julkaisu Immortal Romance Rouletten, Neko Gaming Immortal Romance Bingon ja Microgaming itse kerkesi heittää ulos Immortal Romance Mega Moolah -slotin.

Nyt on kuitenkin aika ensimmäiselle viralliselle jatko-osalle, kun Stormcraft Studiosin suunnittelema Immortal Romance 2 valloittaa nettikasinot. Luvassa on tutta vampyyrimeininkiä, joka saa vanhat Edward Cullen fanit suorastaan kehräämään innosta.

Immortal Romance 2 ilmaiskierrokset

Miten Immortal Romance II toimii?

Immortal Romance 2 -slotissa on peruspelin lisäksi lukuisia erikoistoimintoja, jotka käymme seuraavaksi läpi. Ennen pelaamista valitse panos, jolla haluat pelata ja käynnistä halutessasi automaattisesti kierrokset.

Slotissa on olemassa kaksi erilaista jokeri-symbolia, jotka korvaavat kaikki muut symbolit. Jokeri-symboleihin voi muodostua jopa 6x-suuruisia perinteisiä voittokertoimia tai lukittuvia voittokertoimia.

Toinen erikoissymboli on scatter, joka on leijonan mallinen ovenkolkutin. Kun saat vähintään kolme kyseistä symbolia, aktivoituvat ilmaiskierrokset ja voit valita neljän eri kierrosvaihtoehdon välillä:

  • Amber: 12 ilmaiskierrosta, joissa jokerikertoimet voivat kasvaa parhaimmillaan 18-kertaisiksi.
  • Troy: 12 ilmaiskierrosta, jolloin lukittuvat jokerit pysyvät rullalla niin kauan kuin voittoja tulee. Lisäksi lukittuvat jokerit lisäävat 2 uutta jokeria samalle kelalle.
  • Michael: 12 ilmaiskierrosta, joiden aikana rullat 2,3 ja 4 voivat synkronoitua identtisillä symboleilla.
  • Sarah: 12 ilmaiskierrosta, joiden aikana mysterisymbolit muuttuvat kolikoiksi tai toisiksi symboleiksi. Ne pysyvät kelalla niin pitkään kunnes kierroksen aikana ei tule uusia voittoja. Kolikkopalkinnot voivat olla suuruudeltaan 1-25x.

Tämän lisäksi pelistä löytyy erillinen Wild Desire -toiminto, joka käynnistyy joko kahden kelalle ilmestyvän veripisaran tai jättipottipyörän kautta. Wild Desire muuttaa jopa viisi kelaa täyteen jokeri-symboleita ja kasvattaa voitot huimiin lukemiin. Yksittäiset veripisarat kasvattavat Wild Desire -kerrointa, joka lisätään voittojen lopussa.

Immortal Romance 2 jackpot

Neljä erilaista jackpottia

Ja koska kaikki yllä olevat erikoistoiminnot eivät suinkaan riitä, on Immortal Romance 2 -peliin lisätty myös neljä erillistä hahmo jackpotia. Hahmot ovat neljä samaa, jotka seikkailevat muissakin toiminnoissa.

Kun pelaat Immortal Romance II -slottia, keräät samalla jatkuvasti hahmojalokiviä, jotka kasvattavat kyseisen hahmon voittopottia. Kyseessä ei siis ole progressiivinen peli yhdessä muiden pelaajien kanssa vaan kasvatat vain omaa voittosummaa. Hahmojen voittopotti voi kasvaa seuraavasti:

  • Sarah: 20 - 1500x panokseen suhteutettuna
  • Michael: 10 - 200x panokseen suhteutettuna
  • Troy: 5 - 75x panokseen suhteutettuna
  • Amber: 5 - 50x panokseen suhteutettuna

Jättipottipyörä voi käynnistyä milloin tahansa peruspelin aikana. Pyörä voi joko antaa yhden neljästä jättipotista tai käynnistää Wild Desire -toiminnon.

Pelin tekniset tiedot ja palautusprosentti

Immortal Romance 2:lla on suhteellisen perinteinen 5x3 suuruinen pelitaulukko. Kuitenkin Rolling Reels -toiminto takaa sen, että voittolinjoja on peräti 243 kappaletta eli huomattavasti normaalia enemmän. Wild Desire -toiminnon aikana voittotapoja on vielä enemmän: 1024 kappaletta.

Kyseessä on korkean volatiliteetin slotti. Näin ollen kertavoitot voivat olla varsin suuria, mutta niitä ei jaeta aivan jokaisella kierroksella. Palautusprosentti puolestaan on 96,3%.

Immortal Romance II -pelin minimipanos on 0,10€ ja maksimipanos taas 20€. Pelin maksimivoitto on huimat 15 000x panokseen suhteutettuna eli peräti 300 000€.

Pelin arvokkaimmat symbolit ovat scatter sekä kaksi erilaista jokeria. Perussymboleista eniten maksavat neljä hahmoa, keskitasoisesti portti, kuvun alla oleva ruusu sekä pihalla oleva suihkulähde ja vähiten A-10 symbolit.

Slotissa on olemassa kaksi erillistä ostotoimintoa: voit ostaa joko tavaliisia ilmaiskierroksia tai Wild Desire-kierroksia, jotka käynnistyvät nykyisellä Wild Desire -kerroinarvolla.

Immortal Romance II lopullinen arvio

Olemme erittäin suuria Immortal Romance -faneja ja hieman perinteistä poiketen joudumme sanomaan, että kakkososa on vielä ensimmäistäkin parempi. Tämä johtuu ehkä siitä, että se ei ole totaalinen kopio alkuperäisestä versiosta vaan mukaan on otettu monia uusia elementtejä.

Ja herranjestas miten paljon yksityiskohtiin on käytetty aikaa. Esimerkiksi jokaisen neljän hahmon ilmaiskierrosten aikana tausta muuttuu ja jokaisella on lisäksi vielä oma taustamusiikki. Lisäksi vapaapelien aikana näytetään erilaisia leffamaisia tarinoita Sarahin, Troyn, Michaelin ja Amberin elämästä.

Slotissa on niin paljon tapahtumaa, että heikompaa aivan hirvittää. Samalla se onnistuu kuitenkin luomaan erittäin mielenkiintoisen vampyyrimaailman, josta on vaikea lähteä pois. Plussaa annamme myös henkilökohtaisesti kerättävistä jackpot-palkinnoista.