Los Muertos™ II

Los Muertos™ II

Halloween on aivan nurkan takana, mikä on innostanut pelinvalmistajia julkaisemaan tuoreita kauhuslotteja. Wazdan juhlistaa aavemaista juhlapyhää uudella Los Muertos™ II -kolikkopelillä, joka ei takuulla jätä ketään kylmäksi.

Odotukset tuoreelle slotille ovat varsin suuret, sillä viisi vuotta sitten julkaistu Los Muertos™ ilahdutti pelaajia aavemaisella tunnelmalla, jättikokoisilla symboleilla sekä ilmaiskierroksilla. Lähdetään siis katsomaan, miten jatko-osa pärjää!

Miten Los Muertos™ II toimii?

Los Muertos™ II on varsin yksinkertainen peli, johon on tuotu lisämaustetta Wazdanin omilla patentoiduilla lisätoiminnoilla. Slotissa ei ole varsinaisesti erikoistoimintoja vaan paukut on laitettu suoraan peruspeliin.

Kun olet valmis pelaamaan, aseta vain panos ja laita kelat pyörimään. Voit rullata peliä joko standardilla nopeudella tai laittaa päälle nopean tai ultra nopean vaihteen.

Pelissä on käytössä niin sanottu ”uhkapeli-ominaisuus”, jonka avulla voit tuplata voittosi jopa seitsemän kertaa. Jos haluat aktivoida toiminnon, klikkaa voittavan kierroksen jälkeen nappulaa jossa on kasa kolikoita ja x2.

Tämän jälkeen sinut viedään hautausmaalle, jossa seisoo kaksi hahmoa: mies ja nainen. Valitse jompikumpi hahmoista - jos valitset oikein, voit joko jatkaa uudestaan tai ottaa voitot. Jos taas valitset väärin, peli loppuu. Tuplaus on mahdollista tehdä peräti seitsemän kertaa peräkkäin.

Los Muertos 2 uhkapeli-toiminto

Kolme eri volatiliteetti-tasoa

Wazdan on kehittänyt peleihinsä lukuisia uniikkeja toimintoja, joista mielenkiintoisin kantaa nimeä ”Volatility Levels™”. Yleensä kolikkopeleissä on etukäteen määritelty volatiliteetti, joka vaihtelee matalan, keskitason ja korkean välillä - mutta Wazdanin peleissä voit määrittää tason itse.

Kun avaat pelit, näet nappulan jonka sisällä on kolme chiliä. Klikkaamalla nappulaa voit vaihtaa volatiliteettia joko matalaksi (yksi chili), keskisuureksi (kaksi chiliä) tai korkeaksi (kolme chiliä).

Volatility Levels™ määrittää sen kuinka suurella riskillä pelaat. Alhaisen volatiliteetin pelit jakavat hieman useammin voittoja, mutta ne ovat usein pienempiä, kun taas korkea varianssin slotit antavat voittoja hieman niukemmin, mutta joukkoon mahtuu todella suuria potteja.

Päätä siis itse, haluatko Los Muertos™ II -slotin olevan matalan vai korkean varianssin slotti.

Pelin tekniset tiedot ja palautusprosentti

Los Muertos™ II on varustettu 3x3 kokoisella pelitaulukolla, jossa pyörii kahdeksan perustason symbolia ja yksi erikoissymboli, joka ilmestyy matala-arvoisten symbolien päälle. Jos kelalle ilmestyy kerrallaan kolme erikoissymbolia, nousevat voitot joka 40-kertaisiksi panokseen suhteutettuna.

Slotissa on yhteensä viisi voittolinjaa ja voitot maksetaan aina vasemmalta oikealle. Minimipanos on asetettu 0,20€ ja maksimipanos taas huimaan 10 000€ asti. Pelin maksimivoitto on 40-kertainen panokseen nähden, jolloin maksimivoitto on peräti 400 000€.

Los Muertos™ II -slotin palautusprosentti on 96,41% eli varsin varsin hyvä.

Los Muertos™ II lopullinen arvio

Los Muertos™ II on minimalistinen kolikkopeli, joka ei mässäile erikoistoiminnoilla. Se ei missään nimessä sovi pelaajille, jotka nauttivat bonuspeleistä tai ilmaiskierroksista, sillä panokset on laitettu hienostuneeseen peruspeliin.

Mukana on monia laadukkaita ominaisuuksia, kuten uhkapeli-toiminto ja Volatility Levels™” -ominaisuus. Lisäksi palautusprosentti on oikein hyvä. Los Muertos™ II:n maksimivoitto on varsin makoisa, mutta se vaatii todella suurella panoksella pelaamista. Esimerkiksi 10€ panoksella rullatessa, ei 400€ maksimivoitto juurikaan lämmitä sydäntä.

Visuaalisesti peli ei tuo juuri mitään uutta. Sama Dia de Muertos -teema on nähty satoja kertoja eikä Wazdan onnistu tuomaan siihen mitään uniikkia tai jännittävää. Ainut piristysruiske tapahtuu uhkapeli-toiminnon aikana, kun pelaajat viedään sumuisalle hautausmaalle, jossa flamenco-pukuinen nainen ja kitaraa soittava mies odottavat.

Jos teema kuitenkin kiinnostaa, suosittelemme ehdottomasti valitsemaan kyseisen sarjan ensimmäisen osan: Los Muertosin™, jossa on mukana lukuisia erikoistoimintoja.