Peliautomaattien pelaaminen laskenut merkittävästi

Suomalaisten rahapelien kulutustottumukset ovat jatkaneet merkittävässä murroksessa. Fyysisten automaattien sijaan pelaaminen on siirtynyt edelleen digitaalisiin kanaviin.

Win Exchange: vaihda voitot ilmaiskierroksiin

Big Time Gaming -pelistudio esittelee uusimpana trendinä Win Exchange -pelit, joissa voit vaihtaa voitot suoraan ilmaiskierroksiin.

Suosituimmat rahapelit: tilastojen kärjessä klassikko- ja kalastuspelit

Rahapelejä on olemassa jo reilusti päälle 10 000 kappaletta ja jokaisella pelaajalla tietenkin omat suosikkinsa. Mutta mitkä pelit pärjäävät tilastoissa parhaiten?

Kylmät ja kuumat pelit: mistä on kyse?

Niin kauan kuin rahapelejä on ollut olemassa, ovat pelaajat analysoineet mitä pelejä kannattaa pelata ja million. Käsitys kuumista ja kylmistä peleistä on edelleen valloillaan - joten lähdimme selvittämään onko tällä myytillä mitään perää.

Endorphina julkaisi ensimmäisen tekoälyllä varustetun pelin

Tekoäly on ollut tulikuuma puheenaihe koko kevään ajan. Sen luomat mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, joten oli vain ajan kysymys milloin myös pelinvalmistajat valjastavat teknologian käyttöönsä.

Voittava vedonlyönti: ammattilaisen 5 vinkkiä

Vedon lyöminen on monelle mieluisaa ajanvietettä. Tutkimusten mukaan yli puolet suomalaisista vedonlyöjistä harrastavat uhkapelaamista lisäjännityksen hakemiseen tai puhtaasti viihteenä.

Vuoden 2023 parhaimmat megaways-slotit

Nettikasinoilla käy suoranainen kuhina, sillä uusia megaways-slotteja julkaistaan kovaan tahtiin. Mutta mitkä pelit ovat kokeilemisen arvoisia? Me listasimme kevään 2023 kovimmat megaways-tekniikalla varustetut pelit.

Pystyykö Q Live by Quickspin haastamaan isommat kilpailijat?

Quickspin ilmoitti vuonna 2023 laajentavansa pelitarjontaa myös livepöytien pariin. Tätä varten perustetettiin uusi Q Live by Quickspin, jonka tavoitteena on keskittyä puhtaasti livepeleihin.