Wolf Blaze Wowpot Megaways

Supersuosittu WowPot-sarja saa jälleen jatkoa! Wolf Blaze Wowpot Megaways yhdistelee taitavasti Megaways-tekniikkaa ja isoja progressiivisia jättipotteja.

Funky Time

Evolution Gaming on luonut vuosien varrella lukuisia huipputason livepelejä, mutta toukokuussa julkaistu Funky Time on ehdottomasti pelistudion kunnianhimoisin tuotos.

Starburst

Jos olet koskaan pelannut kasinopelejä, on todennäköistä, että olet törmännyt Starburstiin. Tämä slotti on noussut yhdeksi suosituimmista kolikkopeleistä, ja sen yksinkertaisuus ja värikäs grafiikka ovat olleet keskeisiä tekijöitä suosion takana.

Fury of Hide Megaways

Fury of Hide Megaways aloittaa uuden mielenkiintoisen pelikokonaisuuden, joka keskittyy tunnettuihin mysteereihin ja kauhuhahmoihin. Curious Cases -sarjan ensimmäinen peli nostaa esiin Mr Hyden karmivaa tarinaa.

Banana Town Dream Drop

Banana Town Dream Drop on Relax Gamingin uusin jackpot-peli, jossa tuttu apina-mafia seikkailee ja jahtaa entistä suurempia voittoja. Progressiivinen jackpot-pelit voi jakaa jopa 10 miljoonan euron voitot!

Dead or Alive: Saloon

Dead or Alive: Saloon on Evolution Gamingin uusi livepeli, joka vie pelaajat mukanaan villiin länteen saakka. Kyseessä on klassinen ”arvaa kortti” -peli, mutta mukana on lukuisia erikoisyllätyksiä!